Cashier Operator ne Krociera

Kodi i Njoftimit: #4466      Data e Njoftimit: 19.04.2023

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

TSTS Group eshte nje kompani lider ne sektorin detare, me nje eksperience 12 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detare, e cila ju mundeson punesim ne tragete dhe krocera.

Per te perfituar mundesine e punesimit si cashier operator në bordin e krocerave të kompanise MSC duhet te permbushni kriteret si me poshte:

-Mosha 18-45 vjec
-Aplikantët duhet të jenë njohës të gjuhës angleze/italiane/ frënge ose gjermane
-Avantazh kanë personat të cilët kanë përfunduar studimet per degë ekonomike

Ofrohet:
-Paga varion nga 1200$-1400$
-Kontratë pune 6- 8 muaj
-Kostoja e jetesës e mbuluar nga kompania

Personat e interesuar të dërgojne cv-në e tyre në adresen e e-mailit crew@tstsgroup.com ose te kontaktojne ne numrat 0672030610/ 0696075888

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar