Car Rental

Kodi i Njoftimit: #666      Data e Njoftimit: 25.08.2017

Mjeshtri Im   (#NYJ349)

  immjeshtri@gmail.com

Like our Facebook Page

Nuk dini ku te gjeni nje makine te mire me qera?! Te Mjeshtri...

Mjeshtri.im eshte Kompania me e madhe ne tregun Shqiptar ne fushen e sherbimeve. Ne ofrojme gjithcka qe ju nevojitet.
Ne jemi:
1. Te vetmit me PROFESIONISTE TE LICENSUAR.
2. Punonjes te vleresuar dhe verefikuar mbi integritetin e tyre.
3. Ju pergjigjemi ne kohe rekord.
4. Japim garanci per çdo sherbim.
5. Fature TVSH-je...

Tashme nuk ju duhen me 35 numra per sherbimet qe ju nevojiten por ruani MJESHTRIN 35 here ne telefon.....
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar