BURIME NJEREZORE

Kodi i Njoftimit: #4042      Data e Njoftimit: 20.09.2021

Qyteti: Tiranë


BClever Agency
Nese je ne kerkim te rritjes profesionale, nese po kerkon te fitosh ose zgjerosh njohurite ne fushen e HR Management, nese po kerkon te kandidosh ne nje pozicion pune me te mire dhe ti japesh karrieres tende nje drejtim te ri, ne mund te jemi partneri qe do t'ju ndihmoje ta arrini kete!

Trajnim ne “Menaxhimin e Burimeve Njerezore”!

Disa nga temat e programit i gjeni ne vijim:
- Pergatitja e njoftimeve te punes
- Screening i Curriculum Vitae
- Pergatitja e fazave te intervistave
- Perzgjedhja
- Trajnimi i stafit
- Raportet
- Akses kontrolli
- Menaxhimi i konflikteve
- Kodi i punes etj.

Ne perfundim te trajnimit cdo pjesmarres do te pajiset me:
- Modulin e Menaxhimit te Burimeve Njerezore
- Dokumenta template qe ju vijne ne ndihme ne punen si HR Manager

CDO PJESMARRES DO TE PAJISET ME CERTIFIKATE!


Regjistrimet kane nisur dhe numri i vendeve eshte i limituar.

Per regjistrime na kontaktoni permes emailit: rekrutimp@gmail.com ose ne faqen tone te instagramit @bcleveragencyy

Punesim Rekrutim   (#NFV386)

  rekrutimp@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar