Bokse për Orkestra me kasë druri, Model Amerikan

Kodi i Njoftimit: #725      Data e Njoftimit: 31.08.2017
Like our Facebook Page

Shes bokse orkestre për DJ dhe orkestra. Bokset janë nga 400 W secili. Janë pa vetëamplifikim. Kanë amplifikator të veçantë 2400 W mixer Behringer. Kabllo mikrofon.
Çmimi : 400 Euro
Për detaje 0685147419
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar