Biciklete 29 pothuaj se e re !!!

Kodi i Njoftimit: #2467      Data e Njoftimit: 01.06.2020

Gjergj   (#NSD436)

Like our Facebook Page

Balistic Explorer 29 high performance.

Komponentet me te fundit te shimano alivio 3X9 !!
Bucel super silencjoze e gjenerates se fundit!

Amortizator SR Suntour me bllokim si dhe aksi dhe librat Suntour.

Disqe blind dhe te pershtatshme per goma tubolare qe i ka te montuara aktualisht.

Cmimi i pa diskutueshem.

As qe mos merrni mundimin te vini me e pa dhe te telefononi per cmim tjeter.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar