Benelli TNT 1130 Sport Evo

Kodi i Njoftimit: #2469      Data e Njoftimit: 23.07.2021

Gjergj   (#NSD436)

Like our Facebook Page

Vetem 2 rrug Tirane Durres i pa perdorur ne Shqiperi

16.800 KM

Bateri te re kandele te reja NGK Iridium filter DNA sport, Marmite Extra e versjonit R160 mbi 1000 Euro e punuar me dore + Origjinalen. Pomp freni extra 19X8.5, goma te reja te pa perdorura. zinxhir koron pinion extra hap 520, portotarg extra. pjes carboni etj.

Motorri eshte i rregullt per kudo me 2 miljon leke vetem dogane me fatura.

Shitet per arsyje mosperdorimi, kush do me e pa e leviz B..... dhe vjen e shef.


Po doli i zene coni SMS ju marr une mbrapsh
Kontaktoni vetem nese realisht te interesuar.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar