Njoftime.NET

Bëjmë Zhbllokime, lavapjata, puseta etj

Kodi i Njoftimit: #2750      Data e Njoftimit: 26.02.2019
Ju është bllokuar lavapjata, pileta? Për tuba të pastër dhe që rrjedhin lirshëm, Zgjidhja jemi ne. Jemi vetëm një telefonatë larg. Bëjmëzhbllokime banjo, lavamane, pileta të ujërave të zeza. Zhbllokojmë puseta. Jemi në shërbimin tuaj 24 orë. Ajo që duhet të bëni është të kontaktoni në numrin 0683667702
Mirëpresim telefonatën tuaj!

  +355683667702

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar