Njoftime.NET

Bar Restorant piceri Gloria Kërkon Recepsioniste

Kodi i Njoftimit: #1476      Data e Njoftimit: 11.01.2018

  0682084303

Like our Facebook Page
Bar Restorant piceri Gloria Kërkon të punësojë Recepsioniste 

Për Hoteleri,
Duhet të ketë eksperiencë pune
Të flasë dhe të shkruajë shumë mirë gjuhën angleze,
Puna është turni I.
Orari 7.00-15.00, 

Kontaktoni në 0682084303 ose paraqituni në adresën e mëposhtme


Adresa: Rr. “Qemal Stafa”, pranë shkollës “Fan Noli”
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar