Babysitter

Kodi i Njoftimit: #657      Data e Njoftimit: 25.08.2017

Mjeshtri Im   (#NYJ349)

  0685200000

  0698733707

  immjeshtri@gmail.com

Like our Facebook Page
Mjeshtri.im eshte Kompania me e madhe ne tregun Shqiptar ne fushen e sherbimeve. Ne ofrojme gjithcka qe ju nevojitet duke filluar nga sherbimet shtepiake si Pastruese, Babysitter, Infermiere, Mirembajtese per te moshuar, Hidraulik, Elektricist, Bojaxhi dhe gjithkend qe ju nevojitet per shtepine ose biznesin tuaj.
Ne jemi:
1. Te vetmit me PROFESIONISTE TE LICENSUAR.
2. Punonjes te vleresuar dhe verefikuar mbi integritetin e tyre.
3. Ju pergjigjemi ne kohe rekord.
4. Japim garanci per çdo sherbim.
5. Fature TVSH-je...

Tashme nuk ju duhen me 35 numra per sherbimet qe ju nevojiten por ruani MJESHTRIN 35 here ne telefon.....
     
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar