Njoftime.NET

Asistente sigurimesh (f)ne Atlantik sh.a.

Kodi i Njoftimit: #2476      Data e Njoftimit: 10.08.2018

violeta   (#NEF624)

  +355 697550455

  +355 6820052250

  violeta.bejko@yahoo.com

Like our Facebook Page
Asistente sigurimesh (f)ne Atlantik sh.a.
 
 
Shoqëria e sigurimeve “Atlantik” Sh.a është shoqëria e tretë private e hapur në tregun e sigurimeve. Ajo është liçencuar për zhvillimin e aktivitetit në fushën e sigurimeve me lejen zyrtare të Komisionit të Mbikëqyrjes së Sigurimeve (tashmë Autoriteti Mbikqyrës Financiare ) në muajin Maj 2001.
Kerkohet nje asistence sigurimesh ,femer,pa preukupime familjare,korrekte,e afte te punoj dhe jashte orarit sipas fluksit te punes,e komunikueshme dhe korrekte ne ambientet e punes.
 
 
1-Menaxhon dhe inicion shitjet direkte.
2-Menaxhon dhe miremban marredheniet me llogarite e klienteve.
3-Zhvillon zgjidhje te personalizuara per kliente te ndryshem.
4-Pret klientet dhe i jep zgjidhje problemeve te tyre.
5-Kryen arketimet e klienteve per rinovimet e kontratave.
6-Realizon shitje dhe sjell kliente te rinj.
 
Kriteret:
-aftesi te shkelqyera komunimimi dhe shkathtesi
-te jete shume korrekte ne mardhenie pune
-te kete mbaruar arsimin e larte
-te kete experience te ngjashme mundesisht
-te kete njohuri te mira kompiuterike,kryesisht te programit Microsoft office,Exel,etj.
-njohuri te mira te gjuhes angleze
ngjashme.
-Person energjik dhe me iniciativa persa I perket ambientit te punes.
Ofrohet page e kenaqshme,sigurime dhe kushte komode ne zyre.
 
Ju mirepresim!

Te interesuarit te dergojne CV-te e tyre prane adreses se zyrave tona :

E-mail: violeta.bejko@yahoo.com ose z_bejko@yahoo.com
Rruga: "Gjergj Fishta",prane kolaudimit te makinave,zyra e madhe “Atlantik”, Tirane.

Tel: +355 682005250    +355 697550455

 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar