Asistent Menaxher Italisht/ Agjensi Web-Marketing

Kodi i Njoftimit: #4537      Data e Njoftimit: 03.12.2022

NorthWind   (#NEZ444)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


NorthWind agjensia me e madhe e web marketingut ne Shqiperi eshte duke kerkuar:
- Asistent Menaxher në gjuhën Italiane.

Personat e interesuar duhet:
 • Te zoterojne gjuhen Italiane
 • Te jene me eksperiencë
 • Te kene aftesi komunikuese dhe manaxheriale.
 • Te kene motivim dhe deshire per ngritje profesionale
 • Te kene disponibilitet per te punuar me kohe te plote (nga e hena ne te premte 09.00-18.00 me nje ore pushim ne mes, dhe dita e shtune 09:00-13:00)

Ofrojme:
 • Kontrate pune e rregullt me kontribute te paguara nga ana jone
 • Paga Bazë 50.000 lekë NETO
 •     + 3 muaj → 60.000 lekë
 •     + 3 muaj → 70.000 lekë
 •     + BONUSE!
 • Mjedis pune motivues i pershtatshem per rritje profesionale.

NorthWind e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosmëria për rezultate të larta na bën konkurrues dhe koherent në treg.

Nese deshironi te jeni pjese e stafit tone jeni te mirepritur te paraqiteni tek zyrat tona per informim mbi procesin e punes dhe interviste, ose dergoni CV tuaj ne adresen tone e-mail: info@northwind.al.

*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin per te cilin aplikoni.

Tel: +355 69 706 3514
Mail: info@northwind.al
Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction, Kati I, Tiranë, 1023.
 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar