Njoftime.NET

Apartamente 1+1 duke nisur nga 700 Euro m2.

Kodi i Njoftimit: #2937      Data e Njoftimit: 12.08.2019

kelvin   (#NSP387)

  0696557855

  0696557855

  kelvin.brahja@kontakt.al

Like our Facebook Page
Mos humbisni kohë, nxitoni të bëni tuajin një nga apartamentet 1+1 në #Mangalem21, aty ku qetësia, cilësia dhe çmimi janë në anën tuaj... 
C 0696557855
E kelvin.brahja@kontakt.al
Rr.Ali Demi
Duke nisur nga 700€/m2
Pagesa me këste
Kreditim 70%
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar