Apartament me qera per Biznes !!

Kodi i Njoftimit: #3295      Data e Njoftimit: 18.11.2020

Homeplus Albania   (#CNF233)

  info@homeplus.al

Like our Facebook Page

Apartamenti ndodhet ne Qender. Ështe 70 m2 dhe ndodhet ne katin e trete te nderteses.Ështe 1+1 , me parket Jepet edhe per banim (mund te investoj pronari) Per shume informacion na kontaktoni ID: AZ211019-01
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar