Njoftime.NET

Apartament 1+1 në Shitje, Rruga 5 Maj, Tiranë

Kodi i Njoftimit: #1891      Data e Njoftimit: 24.02.2018
Në Rrugën 5 Maj, pranë Concord Center, përballë me Hotel Palma shitet apartament 1+1 me sipërfaqe 58 m2. Apartamenti është pjesërisht i mobiluar. Eshtë i pajisur me hipotekë dhe i rivlerësuar.
Çmimi : 670 Euro/m2.
Për më shumë detaje kontaktoni në numrin 0698270736

  0698270736

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar