Njoftime.NET

Apartament 1+1 në Shitje, Optika Roma

Kodi i Njoftimit: #1671      Data e Njoftimit: 30.01.2018
Shitet Apratament 1+1 me sipërfaqe 40 m2, tek Optika Roma, mbi Farmacinë 5. Eshtë pjesërisht i mobiluar dhe i pajisur me hipotekë.
Çmimi : 35.000 Euro
Kontaktoni në numrin 0692271106 për më shumë detaje

  0692271106

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar