Njoftime.NET

Apartament 1+1 në Shitje, Golem

Kodi i Njoftimit: #1890      Data e Njoftimit: 24.02.2018
Golem, pranë Hotel New York, shitet apartament 1+1. Aprtamenti është i mobiluar dhe ka njv sipërfaqe 62 m2. Eshtë i pajisur me hipotekë.
Çmimi : 30.000 Euro
Kontaktoni në numrin 0696707922 për më shumë detaje

  0696707922

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar