Njoftime.NET

Aparate Filtrimi Uji (Tiranë - Durrës)

Kodi i Njoftimit: #78      Data e Njoftimit: 13.04.2019
Për të konsumuar ujë të shëndetshëm, përdorni aparate filtrimi uji. Ekipi ynë me një eksperiencë 5 vjeçare në këtë fushë, mund t'jua mundësojë instalimin dhe aparatin e filtrimit të ujit me çmime që fillojnë nga 250 Euro. Eshtë një domosdoshmëri për një ujë të pijshëm të shëndetshëm, veçanërisht për shtëpitë, zyrat, kafenetë dhe restorantet.

Keri   (#NGD458)

  +355675552413

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar