APARAT PER TRAJTIM FYTYRE

Kodi i Njoftimit: #3817      Data e Njoftimit: 21.10.2020

eni alku   (#NUZ717)

  enialku@gmail.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 200000 Lekë


OFROJME APARAT PER TRAJTIM FYTYRE MUSTER:
Funksionet:
Elektrostimulim,
Frekuenca e larte,
Eksfoljim fytyre dhe trupi,
Nebuliser spry,
Vakum,
Ionoforesis,
etj.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar