Njoftime.NET

Air 160-Purifikues ajri

Kodi i Njoftimit: #3172      Data e Njoftimit: 11.09.2019

Grifin Albania   (#CCG154)

  0692721174

  grifin.albania@gmail.com

Like our Facebook Page
Dezinfektim dhe pastrim i ajrit pa kimikate

AIR 160 bazohet në metodat ekzistuese për dezinfekimin e ajrit të cilat përdoren për pastrimin e ajrit në sallat operative të spitaleve. Tri metoda të sukseshme janë kombinuar në një pajisje të vetme e cila është e përshtatshme për ambiente deri në 100 m3.
1. Joizimi i ajrit
2. Dezinfektimi UV- C
3. Filtrimi

Si funksionon?
Ajri tërhiqet në pjesën e poshtme të pajisjes duke përdorur një ventilator, i cili bën të mundur qarkullimin e ajrit në dhomë. Në varësi të madhësisë së dhomës ventilatori mund të vendoset në pozicionin “pak” 25 m³/ h ose “shumë” 50 m³/h
Avantazhet
• Dezinfekton dhe pastron ajrin deri në 90%
• Eleminon mikroorganizmat që janë prezent në ajër
• Siguron mbrojtje kundër sëmundjeve
• Përmirëson cilësinë e ajrit/rehatinë
• Pastron ajrin në hapësira të mbyllura
• Ka efekt pozitiv në shëndetin tuaj
• Fuqizon rrezistencën e trupit ndaj sëmundjeve
• Alergjitë e rrugëve ajrore reduktohen ose eleminohen
• Depresioni dhe ankthi mund të reduktohen ose të reduktohen
• Sëmundjet mund të parandalohen
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar