Agjente Burse-Retention-Compliance Forex

Kodi i Njoftimit: #3638      Data e Njoftimit: 25.11.2020

Qyteti: Tiranë

Çmimi: 400 Euro


Kompania me e madhe Forex ka hapur vende te reja pune ne gjuhen: Portugese, Italiane, Spanjolle dhe Angleze. Kerkohen Agjente / Retention / Compliance me eksperience ne Forex ose ne Call Center. 
Orari 9:00-18:00, fundjava pushim.
Paga 400€-500€ + bonuse te kenaqshme.
Trajnime dhe rritje profesionale.
Jepini vetes mundesi per tu integruar ne nje vend pune motivues. APLIKONI TANI : 0694674286. 
 

Recruiter   (#NBE316)

  violamamaj95@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar