Njoftime.NET

Agjensia Imobiliare Homeplus Albania kerkon te punesoje asistente zyre.

Kodi i Njoftimit: #3168      Data e Njoftimit: 10.09.2019
Detyrat
 1. Pergjegjese per korrespondencen telefonike dhe elektronike.
 2. Perpunimi i materialeve mbi pronat, publikimi i tyre ne website, shperndarja dhe azhornimi i listimeve te reja dhe ekzistuese ne portale.
 3. Te mbaje komunikimet me agjentet ne terren, te beje ndjekjen dhe progresin e takimeve te agjenteve.
 4. Te kujdeset per dokumentimin dhe arshivimin periodik te dokumentacionit te zyres.
 5. Te plotesoje kontratat dhe formularet e klienteve qe paraqiten ne zyre.
 6. Te mbaje komunikim te vazhdueshem me kompanite dhe klientet e zyres per cdo ndryshim apo risi.
 7. Raportim periodik te ecurise se punes tek administratori i kompanise.
 
Kualifikimet / Kërkesat
 1. Te kete arsim te larte
 2. Te zoteroje programet baze kompjuterike (word, excel, power point)
 3. Te kete njohuri te gjuhes angleze ose italiane
 4. Te kete aftesi shume te mira komunikimi
 5. Te kete aftesi te punes ne grup
 6. Te jete e mireorganizuar ne pune dhe mbajtje dokumentacioni
 7. Mosha mbi 25 vjec.
 8. Eksperienca e meparshme perben avantazh. (Referenca nga punedhenesit e merparshem)
 
Shënime
Aplikantet mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e emailit: info@homeplus.al
Vetem kandidatet e perzgjedhura do te kontaktohen per interviste.
 

Homeplus Albania   (#CNF233)

  0696697301

  0696697301

  info@homeplus.al

Like our Facebook Page
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar