Shqiperi ofroj vend pune VIDEO EDITOR

Kodi i Njoftimit: #3984      Data e Njoftimit: 21.01.2021

Velo Family   (#NGE951)

  velucoplays@gmail.com

Like our Facebook Page

Kerkojme VIDEO EDITOR


Velo family ---> https://www.youtube.com/c/TheVeloFamily
Kanali Velo family kerkon nje video editor part time ose full time. Puna eshte “remote” keshtuqe mund te punoni nga shtepia nga gjdo qytet.
Dergoni CV/portfolio, sa kerkoni si page dhe na tregoni mbi veten tek velucoplays@gmail.com
 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar