Shes Turbine kamioni

Kodi i Njoftimit: #4010      Data e Njoftimit: 10.10.2022

Qyteti: Berat

Viti i prodhimit: 2021

Marka: MAN

Modeli: Tjetër

Kilometrazhi: 0

Lloji i karburantit: Naftë

Lloji i marsheve: Manuale

Lloji i targës: Targa Shqiptare

Data e mbarimit të kolaudimit: 12.2023

Çmimi: 300 Euro


Shes Turbine te re per kamion Man 1922,e blere ne Greqi. Per me teper kontaktoni ne nr 0695386338 si dhe ne WhatsApp

Alban   (#NUY937)

  Visakalluci@gmail.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar