Njoftime.NET

Shes sende per femije bebe

Kodi i Njoftimit: #2168      Data e Njoftimit: 28.03.2020

Alban   (#NUY937)

  0696124416

  0696124416

  Visakalluci@gmail.com

Like our Facebook Page
OFERT SHES SENDE PER FEMIJE BEBE: kreva, boks,tavolin per ushqim, rethore, karoc 3 ne 1, lodra te ndryshme me muzike,etj. Sendet jane te markave te njohura dhe shume pak te perdorura.Per me teper kontaktoni ne WhatsApp ne 0675843350
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar