Njoftime.NET

Shes 2 depozita uji nga 5000 lt

Kodi i Njoftimit: #3470      Data e Njoftimit: 14.02.2020

Alban   (#NUY937)

  0695386338

  Visakalluci@gmail.com

Like our Facebook Page
Shes 2 depozita uji nga 5000 lt. Nje depozite eshte plastike dhe nje eshte zingato. Jan ne gjendje shume te mire jane perdorur per uje te pijshem.Per me teper telefononi ne nr 0695386338 si dhe ne WhatsApp
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar