Njoftime.NET

Restoranti Kolonat (Fast-Food -Piceri) ofron vende pune: Punonjes Fast-Food-i dhe Kasiere

Kodi i Njoftimit: #2072      Data e Njoftimit: 24.08.2019

Kolonat   (#CFK135)

  0692021977

  0692021977

  kolonatalbania@gmail.com

Like our Facebook Page
RESTORANTI KOLONAT 
(Fast-Food-Piceri)

Kërkon

PUNONJES FAST-FOOD DHE KASIERE


• Me arsim të mesëm, arsimi i larte perben avantazh.
• Të gatshëm të punojnë full-time ose part-time.
• Të mos kenë probleme me orarin ne mbyllje te lokalit.

Dërgoni CV në adresën: e-mail: kolonatalbania@gmail.com
ose telefononi në cel: 0692021977.

Belavis sh.p.k. - KOLONAT
Zyrat Qendrore
Rr.5 Maji (ish peliceria)Tiranë
Cel. 0692021977
E-mail: kolonatalbania@gmail.com
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar