Recepsioniste

Kodi i Njoftimit: #4250      Data e Njoftimit: 02.07.2021

Northwind është një prej kompanive më të mëdha të digital marketingut.
Jemi në kërkim të një individi në pozicionin “Recepsioniste”.
 
Detyrat:
  - Pritja dhe akomodimi i vizitorëve
  - Pritja e telefonatave dhe transferimi i thirrjeve tek personat përkatës
  - Koordinimi i takimeve dhe aktiviteteve të tjera
  - Ruajtja dhe shperndarja e korespondences tek personat përkatës
  - Raportimi i saktë dhe periodik tek menaxherët
Kriteret:
  - Të ketë përfunduar studimet e larta
  - Disponibilitet për të punuar me turne
  - Aftësi të shkëlqyera komunikimi
  - Eksperienca të mëparshme në këtë pozicion apo pozicione të ngjashme përbën avantazh
  -Të jetë energjik dhe kreativ
 
Ofrojmë:
  -Pagesë 30 000 lek/neto
  -Orari i punës: E hënë - E premte 08.00 - 14:00 ose 14.00 – 20.00
  -Një shtunë po një e shtunë jo - orari: 08.00- 13.00 
 
Ju ftojmë të dërgoni CV-në me foton tuaj në adresën e emailit info@we-web.al.
Vetëm kandidatët të cilët përmbushin kriteret do të kontaktohen.
 

Weweb   (#CVS595)

  info@we-web.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar