Quality në gjuhën Italiane

Kodi i Njoftimit: #4239      Data e Njoftimit: 17.07.2021

Kerkohet Quality per gjuhen ITALISHT
Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
  • Te zoterojne gjuhen italiane  ne nje nivel B1 ose B2
  • Te kene disponibilitet per te punuar me kohe te plote. ( Orari: Nga e hena ne te premte 09:00-18:00 me nje ore pushim ne mes si dhe dita e shtune 09:00-13:00)
* Eksperienca te meparshme ne profile te ngjashme perbejne avantazh.
Kompania jone ofron:
  • Ambjente bashkohore dhe bashkepunues
  • Rritje ne karriere dhe shperblime mbi nivelin e tregut.
Dergoni CV tuaj ne adresen tone te emailit info@northwind.al ose na kontaktoni ne numrin 0697075027.

Weweb   (#CVS595)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar