Punesim ne traget /Steward-Kompania GNV/ Paga fillon nga 945$

Kodi i Njoftimit: #3998      Data e Njoftimit: 18.08.2022

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


TSTS Group eshte nje kompani lider ne sektorin detare, me nje eksperience 10 vjecare ne fushen e trajnimit dhe rekrutimit te stafit detare.
Personat te cilet deshirojne te punojne ne kompanin GNV , kane mundesin tani te aplikojne per pozicionin : STEWARD
Kualifikimet:
Te dije mesatarisht anglisht dhe italisht. Njohuri ne gjuhet e tjera jane avantazh,
gjithashtu eksperienca ne te njejtin sektor perben avantazh.
Ofrojme:
Page duke filluar nga 945 usd/muaj .
Kontrate pune 4+2 muaj, me te drejte rinovimi.
Kosto e jeteses- paguar nga kompania

Kandidatet meshkuj apo femra duhet te jene te grupmoshes 20-45 vjec, te jene te afte te punojne ne grup me persona nga kultura te ndryshme, te kene etike pune, te jene bashkepunues dhe me nje qendrim pozitiv gjate punes.

Personi duhet te jete i gatshem te udhetoje.

Lundro , zbulo, shiko vende te reja dhe njihuni me kultura nga me te ndryshmet duke performuar ne te njejtin ambjet jetese.
Email: info@tstsgroup.com
Cel: 0672030620
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.


 
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar