Njoftime.NET

Pompe sperkatje me depozite 5 L

Kodi i Njoftimit: #557      Data e Njoftimit: 19.04.2018

Grifin Albania   (#CCG154)

  0692721174

  infogrifin@gmail.com

Like our Facebook Page
E pershtatshme per sperkatjen e kulturave bujqesore, pemeve frutore, bimeve te ndryshme dekorative, ambienteve te ndryshme si magazina, shtepi, kopeshte, tarraca, pishina, etj. Perbehet nga material plastik i qendrueshem dhe eshte e lehte ne perdorim. 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar