Njoftime.NET

Perkthyes 1.

Kodi i Njoftimit: #3460      Data e Njoftimit: 23.01.2020

Albania Language service   (#NSE771)

  0697030999

  0692921912

  hoxhasaja@gmail.com

Like our Facebook Page
ALS  Albanian Language Service shoqeri e specializuar ne sherbime perkthimi  kerkon perkthyes ne gjuhet:

1-Anglisht-Hungarisht

2-Anglisht-Serbisht

3-Anglisht-Arabisht

4-Anglisht-Lituanisht

5-Anglisht-Portugalisht

6-Anglisht-Rusisht

7-Anglisht-Greqisht
Ajo qe ne po ju ofrojme:
  1. Punesim te perhershem
  2. Paga konkurruese
  3. Ambient pune motivues
  4. Trajnime te paguara ne teori dhe praktike
  5. Ceritfikate si Interpreter te njohur nderkombetarisht
  6. Orar fleksibel
  7. Kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes
  8. Mundesi trajnimi ne USA

Aplikoni, ne po kerkojme njerez si ju!
Adresa: Rruga Dytesore Autostrada Tirane-Durres,Pajtoni Center,kati 4.
Kontakt      Cel:0697030999  Email:alslanguageservice@gmail.com
 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar