Njoftime.NET

Perkthyes

Kodi i Njoftimit: #3125      Data e Njoftimit: 20.09.2019

Albania Language service   (#NSE771)

  0697030999

  0697030999

  hoxhasaja@gmail.com

Like our Facebook Page
ALS  Albanian Language Service shoqeri e specializuar ne sherbime perkthimi  kerkon perkthyes ne gjuhet:

1-Anglisht-Kineze
2-Anglisht-Hungarisht
3-Anglisht-Bullgarisht
4-Anglisht-Serbisht
5-Anglisht-Arabisht
6-Anglisht-Rumanisht
7-Anglisht-Spanjisht
8-Anglisht-Frengjisht
9-Anglisht-Turqisht
10-Anglisht-Lituanisht


Ajo qe ne po ju ofrojme:
 1. Punesim te perhershem
 2. Paga konkurruese
 3. Ambient pune motivues
 4. Trajnime te paguara ne teori dhe praktike
 5. Ceritfikate si Interpreter te njohur nderkombetarisht
 6. Orar fleksibel
 7. Kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes
 8. Mundesi trajnimi ne USA
Ajo qe ne kerkojme:
 1. Aftesi te forta komunikimi ne gjuhen Angleze dhe ne gjuhen tjeter te kerkuar (Hungarisht,Kineze,Bullgarisht,Serbisht,Arabisht,Rumanisht,Spanjisht,Frengjisht,Turqisht,Lituanisht).
 2. Aftesi per te punuar ne grup.
 3. Seriozitet ne pune.
 4. Ambicie dhe vendosmeri.
Aplikoni, ne po kerkojme njerez si ju!
Adresa: Rruga Dytesore Autostrada Tirane-Durres,Pajtoni Center,kati 4.
Kontakt      Cel:0697030999  Email:alslanguageservice@gmail.com
 
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar