Njoftime.NET

Pajisje elektrike per luftimin e insekteve fluturuese

Kodi i Njoftimit: #558      Data e Njoftimit: 19.04.2018

Grifin Albania   (#CCG154)

  0692721174

  infogrifin@gmail.com

Like our Facebook Page
E përshtatshme për ambientet e brendshme.
Nuk përmban kimikate dhe është e pajisur me dritë UV për të tërhequr insektet fluturuese.
Ka përmasa të reduktuara , fuqi elektrike 3 W dhe mbulon një sipërfaqe deri në 200 m2.
E projektuar për një mirëmbajtje të lehtë dhe të shpejtë.
Është e pajisur me vaskë të brendshme për mbledhjen e insekteve.
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar