Njoftime.NET

Okazion, Dyqan nga pronari - Rruga 5 Maji

Kodi i Njoftimit: #83      Data e Njoftimit: 27.01.2018

Genegen Shpk   (#CUK834)

  +355692057784

Like our Facebook Page
Dyqan Okazion 25m2 në Zonën e Rrugës 5 Maji.

Dyqani është në gjendje shumë të mirë.  Eshtë një zonë në zhvillim. Eshtë një mundësi e mirë investimi, pasi ndodhet në një zonë në zhvillim.

Një mundësi e cila nuk duhet humbur për ata që kanë një buxhet të vogël dhe duan të bëjnë një investim.

Çmimi 1200 Euro / m2
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar