Lektor per trajnime STCW

Kodi i Njoftimit: #4254      Data e Njoftimit: 23.05.2022

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

Tsts Group shpk eshte qender trajnimesh per detar dhe kerkon te zgjeroje stafin e lektoreve per modulet e trajnimeve SCW.

Preferohet te dije Anglisht dhe Italisht, gjithashtu te kete mbi 1 vit eksperience ne mesimdhenie.

Te interesuarit te aplikojne duke derguar CV-ne ne adresen info@tstsgroup.com ose kontaktoni ne nr e meposhtem
cel. 0672030610 
cel. 0672030620
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar