Konsulent Marketingu/Anglisht-turni i III

Kodi i Njoftimit: #4265      Data e Njoftimit: 17.07.2021

NorthWind agjensia me e madhe e web marketingut ne Shqiperi eshte ne kerkim Konsulent Marketingu ne gjuhen angleze per turnin e III.

Personat e interesuar duhet:

 
 • Të zotërojne gjuhën Angleze në një nivel B1/B2
 • Të jenë me ose pa eksperience
 • Të kenë aftësi komunikusese dhe manaxheriale.
 • Të ketë motivim dhe dëshirë për ngritje profesionale
 • Të kenë disponibilitet për të punuar me kohë te plote nga ora 01:00 am-09:00 am


  Ofrojme:

   
 • Kontrate pune e rregullt me kontribute te paguara nga ana jone
 • Paga bazohet ne varesi te oreve te punes dhe perfomances
 • Fleksibilitet ne pune
 • Mjedis punë motivues i përshtatshëm për rritje profesionale.NorthWind e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosshmëria për rezultate të larta na bën konkurrues dhe koherent në treg.
Nese deshironi te jeni pjese e stafit tone jeni te mirepritur te paraqiteni tek zyrat tona per informin mbi procesin e punes dhe interviste, ose dergoni Cv tek adresa e E-mail:info@northwind.al

Adresa: Dritan Hoxha 1001, Tiranë
Cel: 069 70 75027/ 06970 21 201

*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin per te cilin aplikoni.
Cel. : 069 70 75027
 

Weweb   (#CVS595)

  info@northwind.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar