Konsulent Google My Business në gjuhën FRËNGE.

Kodi i Njoftimit: #3945      Data e Njoftimit: 26.01.2021

Çmimi: 40 Lekë


Weweb agjensia më e madhe e web marketingut në Shqipëri, është në kërkim për konsulent  Google My Business në gjuhën FRËNGE.
 
Personat e interesuar duhet:
Të zotërojnë gjuhën Frënge.
Të jenë me ose pa eksperiencë.
Të kenë motivim dhe dëshirë për ngritje profesionale.
 
Ofrojmë:
Kontratë pune e rregullt, me kontribute të paguara nga ana jonë.
Fleksibilitet në punë.
Mjedis pune motivues, i përshtatshëm për rritje profesionale.
 
Weweb e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosshmëria për rezultate të larta, na bën konkurues dhe koherent në treg.
Nëse dëshironi të jeni pjesë e stafit tonë, jeni te mirëpritur të paraqiteni tek zyrat tona për informim mbi procesin e punës dhe intervistë, ose dërgoni CV tek adresa e E-mail: info@we-web.al
 
Adresa: Dritan Hoxha 1001, Tiranë
Cel: 069 70 75027/ 0697021201

Weweb   (#CVS595)

  info@we-web.al

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar