Kerkojme saldator, elektricist dhe hidraulik ne kroeciera

Kodi i Njoftimit: #4669      Data e Njoftimit: 01.07.2022

Kerkojme saldator, elektricist dhe hidraulik ne kroeciera.
Paga super te kenaqeshme.
Kosto jeteses e mbuluar nga kompania.
Mundesi per te zhvilluar karrieren dhe per te udhetuar.
Personat e interesuar te aplikojne nepermjet Anegino,
OSe te telefonojne ne nr: 0672030670/ 0672030610

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar