Kerkohen masazhator per krociera

Kodi i Njoftimit: #4642      Data e Njoftimit: 23.05.2022

TSTS GROUP shpk   (#CTZ266)

  d.docaj@tstsgroup.com

Like our Facebook Page

Kerkohen masazhator per krociera,


. Të aftë ne të folurit, të lexuarit dhe të shkruarit në anglisht dhe me një nivel të rrjedhshëm në të paktën 2 nga gjuhët e mëposhtme: gjermanisht, italisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, japonisht, rusisht, kinezisht. Çdo gjuhë tjetër konsiderohet si plus.

.•Duhet të ketë kualifikime përkatëse;

•Të dëshirueshme janë certifikatat në teknikat e specializuara (masazhi Thai Yoga, Shiatsu, Lomi Lomi etj.);

•Të paktën 1 vit eksperiencë si Masazhator në një ambient SPA

•Shkathtësi per shitje

•Aftësi të jashtëzakonshme komunikimi dhe shërbimi ndaj klientit

•Aftësi për të punuar pa mbikëqyrje të drejtpërdrejtë.
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar