Garzoniere me qera ne Ali Demi

Kodi i Njoftimit: #2164      Data e Njoftimit: 21.07.2021

Alban   (#NUY937)

  Visakalluci@gmail.com

Like our Facebook Page

Jepet me qera Garzoniere  ne Ali Demi prane shkolles 1 Maj perball tynelit e mobiluar me te gjitha kushtet e perber nga koridor guzhin aneks ballkon tualet.Per me teper telefononi ne nr 0696124416 si dhe ne WhatsApp
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar