Njoftime.NET

Ford Fusion 1.4 naftë 2003

Kodi i Njoftimit: #3051      Data e Njoftimit: 09.10.2019

C3K0   (#NDZ662)

  0696447899

Like our Facebook Page
Shitet Ford Fusion
1.4 naftë TDci
Viti 2003
Ardhur nga Italia para 1 viti e gjysëm dhe përdorur vetëm me naftë Maqedonisë.
Kilometra 132000 origjinal, mund të kontrollohet ku të dëshirojë blerësi.
Rrip faze kit(bashkë me pompë uji) ndërruar në 125000km
Makina është shumë ekonomike me rreth 4.4lt/100 jashtë qytetit dhe rreth 5.8lt/100 brenda qytetit në Tiranë.

2500€ ose 300.000 leke 

Të interesuarit mund të tel në: 069 644 78 99
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar