Shitet Motorr 1.4 nafte i ford Fiesta

Kodi i Njoftimit: #3541      Data e Njoftimit: 04.07.2020

C3K0   (#NDZ662)

Like our Facebook Page

Qyteti: Tiranë


Shitet Motorr 1.4 nafte i ford Fiesta shitet bashke me kamjo dhe pjeset e tjera

55000 leke
Water.al
përdorim coockies për t'ju dhënë një shërbim sa më të mirë. klikoni për informacion të detajuar